ТехноЕкспертКонтрол
НАЧАЛО ЗА НАС УСЛУГИ КОНТАКТИ

Услуги

Забравете за дългото и отегчително чакане на опашки и хаотичното тичане по гишета, просто се свържете с нас. Нашите автоексперти ще дойдат в удобно за Вас време и място. Ние Ви предлагаме комплексно обслужване на Вашия автомобил на атрактивни цени и при най-високо качество на предлаганите услуги. Предлагаме и асистенция при регистриране на автомобили в КАТ.

Периодични

технически

прегледи

Периодични технически прегледи на всички видове пътни превозни средства Извършваме тясно специализираният технически преглед на превозни средства категория V, които превозват опасни товари  -  АДР Извършваме специализирани прегледи съгласно ЕКМТ/ СЕМТ ( 2005 ) 9/ Final на моторни превозни средства – EURO 2; 3; 4; 5 и съпътващите ги ремаркета/ полуремаркета.

Автомобилно

застраховане

Всички видове автомобилно застраховане. Сключване на застраховка гражданска отговорност при преференциални условия. Застраховка “Автокаско” на атрактивни цени. Предлагаме съдействие при завеждане на щети с доверени сервизи. Важно!  Необходими документи за извършване на периодичен технически преглед  - Регистрационен талон на автомобила – част I и част II (допустимо е и ксерокопие на големия талон);  - Полица от валидна застраховка гражданска отговорност; - Документ за платен данък на МПС за предходната година; - Документ за самоличност на лицето, представящо ППС на преглед (лична карта или свидетелство за управление на МПС).

Консултантски

услуги

Консултации и полезни съвети при покупка на нови или употребявани автомобили или при възникнали технически проблеми на личния или фирмен автомобил.

Автомивка и

автокозметика

Ние ще възвърнем блясъка на Вашият автомобил. Използваме висококачествени автокозметични продукти на доказани производители.

Абонаментни

програми

Нашите услуги са достъпни и чрез абонаментни програми при специални условия и на атрактивни цени. Абонаментните програми са съобразени с конкретните нужди и изисквания на клиента. Обръщаме внимание на всеки клиент индивидуално, както личностно, така и ценово.
повече информация
© 2014 Всички права запазени.
НАШИЯТ ЕКИП Цветомир Марков Даниела Къдрева
КОНТАКТИ тел.: 02/963 13 30 моб.: 0899 550 660 e-mail: technoexpert.control@gmail.com
повече информация

Регистрация на

МПС в КАТ

Край на мъките, чакането и реденето по опашки в КАТ. Само при нас и само сега ще получите пълното удовлетворение от придобиването на новия си автомобил на минимална цена. Нашите специалисти ще осигурят качествена, бърза и лесна регистрация на вашия автомобил или мотоциклет.

Асистенти на млади

шофьори

Услугата асистент на млади шофьори предлага на своите клиент индивидуално почасово обучение, като цената за един астрономически час е 30 /тридесет/ лева. В зависимост от желанието и нуждите на клиета, нашият екип ще изготви индивидуална програма за всеки един. Цените за индивидуалните програми варират в зависимост от броя на желаните часове.

Управление на

автопарк

Ние предлагаме ефективно управление (fleet management) на Вашия автопарк, независимо от неговата големина и специфика. По този начин използвате ефективно наличния си транспортен ресурс, повишавате качеството, пестите време и пари.

Ремонт на леки и

товарни

автомобили

Разполагаме с високо квалифициран персонал, който извършва всякакъв вид ремонтни дейности на леки и товарни автомобили. Ние Ви предлагаме бързо и качествено обслужване. Отстраняване на неизправности на място, ако това е възможно.
УСЛУГИ